2023 - Hoe Ver We Zijn Gekomen En Wat Ons Nog Te Wachten Staat | Elementor (2024)

Intro

Sinds het laatste kwartaal is Elementor blijven groeien en heeft het de grens van 14 miljoen websites overschreden.Dat betekent dat Elementor wordt gebruikt op 8,6% van alle websites.De Elementor Community is ook blijven groeien en heeft nu meer dan 143,3K leden. Dit is voor een groot deel te danken aan jouw voortdurende support voor Elementor en de andere gebruikers.

In het afgelopen kwartaal hebben we het goede momentum van 2023 vastgehouden, een heleboel nieuwe functies aan de plugin toegevoegd, onze hostingoplossing op een hoger niveau gebracht en de eerste plugin geworden die AI in zijn plugin integreert, zodat jij je websites kunt verbeteren en je workflow kunt optimaliseren.

2023 - Hoe Ver We Zijn Gekomen En Wat Ons Nog Te Wachten Staat | Elementor (1)

Elementor 3.14

Vorige maand introduceerde Elementor versie 3.14, met nieuwe functies die je meer ontwerpvrijheid bieden om je websites te bouwen, precies zoals jij dat wilt.Deze versie bevatte de nieuwe Carrousel-widget, die in feite alle andere Carrousel-widgets vervangt die eerder aan de Editor waren toegevoegd, inclusief de widgets Afbeelding, Media, Recensies, Getuigenissen en Dia’s.Met de nieuwe Carrousel-widget, een Pro-widget, kun je elke gewenste widget en inhoud toevoegen aan elke Carrousel-kaart.Vervolgens kun je de styling en lay-out van elke kaart afzonderlijk aanpassen om de perfecte Carrousel te maken die perfect bij je merk past.

Elementor 3.14 bevat ook de nieuwe functie Static Item Position in de Loop Alternate Template.Met deze update kun je statische items injecteren in het Loop Grid om de zoekopdracht te onderbreken en specifieke inhoud te promoten, zoals een evenement, een speciale verkoop en meer.

Deze versie bevatte ook een aantal extra functies, waaronder meer stylingmogelijkheden in 6 bestaande widgets, een nieuwe Global Styles Preview en de eerste fase van Elementor AI voor het maken van afbeeldingen.Je kunt hier meer lezen over Elementor 3.14.

2023 - Hoe Ver We Zijn Gekomen En Wat Ons Nog Te Wachten Staat | Elementor (2)

Nieuwe hostingfuncties

In het afgelopen kwartaal heeft Elementor zijn Hosting oplossing verbeterd en is nu op gelijke hoogte met andere concurrerende Hosting providers.De functies die onlangs zijn vrijgegeven bieden je meer controle en een efficiëntere workflow met krachtige tools zoals:

Klonen – dupliceer je website met één klik om moeiteloos een blauwdruk te maken voor toekomstige websites.Dit is een exclusieve functie die beschikbaar is voor de hogere abonnementsplannen – Scale en Grow.

SFTP – beheer de bestanden en mappen van je website met clientprogramma’s zoals FileZilla op je lokale computer om bestanden en mappen veilig over te zetten tussen je computer en je website.

phpMyAdmin – krijg toegang tot je database en beheer elementen zoals berichten, gebruikers, instellingen, producten en meer via phpMyAdmin.

Aangepaste domeinen – maak gebruik van Elementor’s samenwerking met Hober om een domein te verwerven via Elementor en Hover, en laat het automatisch configureren voor je Elementor gehoste website.

Professionele Mailboxen – gebruik een van Elementor’s partners zoals Zoho, Google of Microsoft om gepersonaliseerde emailadressen te krijgen die je geloofwaardigheid vergroten en vertrouwen opbouwen bij je websitebezoekers.

Je kunt hier meer lezen over de nieuwe Hosting functies.

Daarnaast hebben we tijdens het Roadmap-evenement een aantal nieuwe functies en verbeteringen onthuld die worden verwacht in Elementor Hosting.Deze updates omvatten een Migration Tool, om je website automatisch en moeiteloos te migreren naar Elementor, en extra prestatieverbeteringen.Deze updates zullen Elementor Hosting nog meer positioneren als de beste hostingoplossing voor Elementor websites.

2023 - Hoe Ver We Zijn Gekomen En Wat Ons Nog Te Wachten Staat | Elementor (3)

Q3 Plugin Product Roadmap

Het komende kwartaal bevat aan de ene kant een aantal spannende en langverwachte functies, en heeft aan de andere kant als doel om veel van de functies op de pagina Functies tot wasdom te brengen.

Elementor 3.15, al beschikbaar als bètaversie en gepland voor release over een paar weken, bevat de op nummer 2 en 6 na meest aangevraagde functies op GitHub – respectievelijk de Nested Accordion en Loop Grid Taxonomy Filter.Deze versie bevat ook meer stylingmogelijkheden voor de Carrousel en Loop Carrousel functies, waardoor je meer flexibiliteit krijgt over het uiterlijk van je website.Extra functies die gepland staan voor het komende kwartaal zijn onder andere verbeteringen aan de Loop Builder, het Mega Menu en meer.

Aan de andere kant zullen we ons ook richten op het volwassen maken van veel van de functies die niet standaard geactiveerd zijn, en deze activeren op nieuwe websites.Dit zijn onder andere de Container, Nested Elements en meer.

Functies kunnen om een aantal redenen standaard gedeactiveerd zijn, ze kunnen experimenteel zijn en extra tests vereisen, of ze kunnen een aanzienlijke leercurve en aanpassing voor je vereisen, en we willen je in staat stellen om te beslissen wanneer je er klaar voor bent om ze op je website te activeren.

Veel van de functies die in 2023 worden uitgebracht zijn afhankelijk van de Container-functie, die standaard is uitgeschakeld, waaronder het Menu, de nieuwe Tabbladen, de Carrousel en de komende Accordeon-widget.De reden dat deze functie is uitgeschakeld, is dat dit een complexe overgang is die we serieus nemen.Hoewel Containers als stabiel worden beschouwd en je ze met een gerust hart op je website kunt gebruiken, wilden we er zeker van zijn dat we alle middelen beschikbaar hebben om de overgang zo naadloos mogelijk te laten verlopen.

Als je deze functies standaard activeert op nieuwe websites, kun je profiteren van veel van de nieuwe mogelijkheden die dit jaar zijn geïntroduceerd en kunnen we in de toekomst nog meer innovatieve mogelijkheden bieden.

2023 - Hoe Ver We Zijn Gekomen En Wat Ons Nog Te Wachten Staat | Elementor (4)

Geef je webcreatie meer kracht met Elementor AI

Elementor was de eerste plugin die AI introduceerde als onderdeel van de workflow voor het bouwen van websites.Na het identificeren van een aantal use cases tijdens het creatieproces is Elementor begonnen met het integreren van AI in een aantal gebieden om je workflow te verbeteren.

Originele kopij maken – Elk tekstveld in de editor heeft het nieuwe AI-pictogram gekregen, zodat je originele kopij kunt maken, deze in elke taal kunt vertalen, de toon kunt veranderen of je tekst korter of langer kunt maken.Op die manier kun je meer inhoud voor je website maken, terwijl je er zeker van bent dat deze bij je merk past.

Code schrijven – met Elementor AI kun je ook aangepaste CSS, aangepaste code, HTML en JavaScript-fragmenten maken door een beschrijving te geven van de code die je wilt schrijven en Elementor AI het zware werk te laten doen.

Genereer unieke afbeeldingen of verbeter bestaande afbeeldingen – Elementor AI heeft onlangs de mogelijkheid toegevoegd om afbeeldingen te genereren door een tekstuele beschrijving te geven.Als onderdeel van deze mogelijkheid kun je ook afbeeldingen uitbreiden, hun resolutie verbeteren, variaties maken of generatieve AI toepassen.Vanaf Elementor 3.15 kun je ook de achtergrond van een afbeelding op je website verwijderen of vervangen.

Om inspiratie op te doen en een aantal gebruikssituaties te bekijken waarvoor je Elementor AI op je website kunt gebruiken, ga je naar de Prompts Bibliotheek.

Overzicht stappenplan Elementor Q3-2023

Gedurende 2023, en in het afgelopen kwartaal, heeft Elementor haar sterke momentum vastgehouden door een reeks innovatieve functies te leveren ter verbetering van haar verschillende producten – Plugin, Hosting en native geïntegreerde AI.Terwijl Elementor blijft evolueren en innoveren, blijft het zich inzetten voor zijn missie om jou in staat te stellen uitzonderlijke websites te maken.

Tijdens het Roadmap Event hebben we videopresentaties en diepgaande overzichten laten zien van een aantal van de onlangs geïntroduceerde functies, deze video’s zijn zowel informatief als inspirerend.Je kunt de herhaling van het Roadmap Event bekijken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

We raden je ook aan om onze Roadmap-pagina(www.elementor.com/roadmap) te bezoeken om te zien wat de volgende stap is, functieverzoeken in te dienen of bestaande functieverzoeken te upvoten (via ons GitHub Feature Request-gedeelte ).

Er komen veel nieuwe en spannende functies aan, laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder.

2023 - Hoe Ver We Zijn Gekomen En Wat Ons Nog Te Wachten Staat | Elementor (2024)
Top Articles
Powerball numbers for Saturday, Aug. 12, a $215 million jackpot
Mega Millions for Friday, Aug. 4: $1.55 billion is biggest jackpot ever in game’s history
T Mobile Rival Crossword Clue
Www.metaquest/Device Code
Health Benefits of Guava
Red Wing Care Guide | Fat Buddha Store
Xrarse
Top Golf 3000 Clubs
Carter Joseph Hopf
Craigslistdaytona
Tokioof
Hillside Funeral Home Washington Nc Obituaries
More Apt To Complain Crossword
What is the difference between a T-bill and a T note?
Local Dog Boarding Kennels Near Me
2024 U-Haul ® Truck Rental Review
Walmart Windshield Wiper Blades
104 Whiley Road Lancaster Ohio
Cvs Appointment For Booster Shot
Munich residents spend the most online for food
Craigslist Panama City Fl
What is Rumba and How to Dance the Rumba Basic — Duet Dance Studio Chicago | Ballroom Dance in Chicago
10-Day Weather Forecast for Santa Cruz, CA - The Weather Channel | weather.com
Ford F-350 Models Trim Levels and Packages
Gazette Obituary Colorado Springs
Engineering Beauties Chapter 1
Bòlèt Florida Midi 30
Craigslist Pennsylvania Poconos
Defending The Broken Isles
Mdt Bus Tracker 27
Spectrum Outage in Queens, New York
Cylinder Head Bolt Torque Values
2004 Honda Odyssey Firing Order
Tracking every 2024 Trade Deadline deal
Spirited Showtimes Near Marcus Twin Creek Cinema
Craigslist Cars And Trucks Mcallen
Calculator Souo
Craigslist Free Puppy
Spinning Gold Showtimes Near Emagine Birch Run
oklahoma city community "puppies" - craigslist
Grapes And Hops Festival Jamestown Ny
Doordash Promo Code Generator
Ucsc Sip 2023 College Confidential
Best GoMovies Alternatives
Inducement Small Bribe
13 Fun & Best Things to Do in Hurricane, Utah
Leland Nc Craigslist
Craigslist/Nashville
What is 'Breaking Bad' star Aaron Paul's Net Worth?
Greg Steube Height
Wwba Baseball
O.c Craigslist
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 5365

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.